ˆ
Zmiana wielkości treści
Zmiana kontrastu serwisu
WyłączWłącz skróty klawiatury
Zmień interlinię
Przejdź do strony głównej

Biuletyn Informacji Publicznej

ZESPÓŁ SZKÓŁ EKOLOGICZNYCH IM. UNII EUROPEJSKIEJ W ZIELONEJ GÓRZE
  • Logo Biuletynu Informacji Publicznej
  • Godło Rzeczpospolitej Polskiej
ˆ

W toku

Filtr listy informacji

  • Data publikacji (w formacie RRRR-MM-DD)

Lista informacji

Lp Data ogłoszenia Termin składania ofert / wniosków Tytuł zamówienia publicznego Status zamówienia Załączniki
Lp 1
Data ogłoszenia
2024-11-28
Termin składania ofert / wniosków
2024-12-06 08:00:00
Tytuł zamówienia publicznego
Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki Zespołu Szkół Ekologicznych im. Unii Europejskiej, przy ul. Francuskiej 25a w Zielonej Górze.
Status zamówienia
w toku
Załączniki
  • Ogłoszenie o zamówieniu.pdf (PDF, 82.2 KiB)
  • Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia.pdf (PDF, 51.6 KiB)
  • Specyfikacja zamówienia.pdf (PDF, 384.6 KiB)
  • Załącznik 2A.xlsx (XLSX, 16.2 KiB)
  • załącznik nr 1 do SWZ.OPZ (1).pdf (PDF, 131.1 KiB)
  • Załącznik nr 2 do SWZ.FORMULARZ OFERTY.doc (DOC, 85 KiB)
  • Załącznik nr 3 do SWZ.oświadczenie.doc (DOC, 41 KiB)
  • Załącznik nr 4. UMOWA.pdf (PDF, 271.8 KiB)
Lp 2
Data ogłoszenia
2023-11-02
Termin składania ofert / wniosków
2023-11-13 12:00:00
Tytuł zamówienia publicznego
Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki Zespołu Szkół Ekologicznych im. Unii Europejskiej w Zielonej Górze.
Status zamówienia
w toku
Załączniki
Lp 3
Data ogłoszenia
2021-11-04
Termin składania ofert / wniosków
---
Tytuł zamówienia publicznego
Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki Zespołu Szkół Ekologicznych im. Unii Europejskiej, przy ul. Francuskiej 25A w Zielonej Górze.
Status zamówienia
w toku
Załączniki
  • OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU.pdf (PDF, 105.9 KiB)
  • SWZ-dostawa.pdf (PDF, 177 KiB)
  • ZAŁĄCZNIK NR 1-OPZ.pdf (PDF, 39.4 KiB)
  • Załącznik nr 2 do SWZ.doc (DOC, 177 KiB)
  • Załącznik nr 3 do SWZ.doc (DOC, 33.5 KiB)
  • Załącznik nr 4-UMOWA.pdf (PDF, 114.2 KiB)